Publikováno Napsat komentář

Recept: Steakový sendvič

Pokyny:

  1. Předehřejte gril na přímý a nepřímý žár (220 ° C). Steaky grilujte z obou stran na přímém žáru po dobu asi 2 minut. Poté je dejte na nepřímý žár, dokud maso nedosáhne vnitřní teploty 54 ° C.
  2. Mezitím potřete plátky chleba máslem a grilujte je z obou stran, nejprve máslovou stranou nahoru. Potírejte smetanovým křenem.
  3. Steaky sundejte z grilu a nechte je dalších 5 minut odpočívat volně zakryté nebo na tepelném roštu. Ogrilované chleby potřete křenem. Steaky po odpočinutí nakrájejte na tenké plátky a položte je na chléb. Dochuťte je solí, pepřem a posypejte řeřichou.

Přísady:

  • 2 hovězí steaky po cca 350 g
  • 8 plátků farmářského chleba
  • 50 g másla
  • 8 lžic smetanového křenu
  • 1 miska řeřichy
  • sůl a pepř

Doplňující informace:

  • POČET PORCÍ PRO 4 OSOBY

  • DOBA PŘÍPRAVY 20 – 25 MIN.

  • TEPLOTA GRILOVÁNÍ 220 °C

  • POSTUP PŘÍMÉ I NEPŘÍMÉ GRILOVÁNÍ

Doporučené příslušenství Weber:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *