Pokyny:
- Připravte gril na přímý střední žár (175-230 ° C).
- Rozkrojte plátky rajčat na polovinu. Klobásy nařízněte na několika místech na koso a grilujte je na přímém středním žáru se zavřeným poklopem po dobu 4–5 minut, dokud nebudou horké, občas je obraťte.
- Do každého rohlíku vložte klobásu. Na jednu stranu rohlíku položte 2 poloviny rajčat vedle sebe, přidejte 2 papriky, 0,5 lžíce okurkového relishe a cibuli. Na druhou stranu dejte 2 papriky, plátek okurky, cibulové kostky a 0,5 lžíce okurkového relishe. Dochuťte hořčicí a celerovou solí. Ihned podávejte.
Přísady:
- 8 frankfurtských hovězích klobás
- 8 rohlíků s mákem, rozřízlích napodél
- 8 plátků rajčat (každý o tloušťce 0,5 cm)
- 18 nakládaných jemných paprik (ve skle)
- 2 velké nakládané okurky v koprvoém láku, každá podélně nakrájená na 4 plátky
- 1 středně velká bílá cibule, jemně nakrájená na kostičky, opláchnutá na sítu pod studenou tekoucí vodou
- 8 lžic okurkového relishe
- Americká hořčice
- Celerová sůl
Doplňující údaje:
POČET PORCÍ: PRO 8 OSOB
DOBA PŘÍPRAVY: 10 MIN.
TEPLOTA GRILOVÁNÍ: 175-230 °C
POSTUP: PŘÍMÉ GRILOVÁNÍ